tuotteet new whites


NEW WHITES

Mistä New Whites on tehty?

New Whites sisältää 94 % täysin  keitettyä munanvalkuaista , ripauksen suolaa ja hiukan vettä.  

Mikä tekee New Whitesista niin hyvää?

New Whites on proteiinirikasta ja ravitsevaa. Se ei sisällä mitään keinotekoisia aineosia, säilöntä- tai väriaineita tai aromeja. Siinä ei ole kemikaaleja, gluteenia, eikä laktoosia, ja se on GMO-vapaa. Sen ainutlaatuinen rakenne muistuttaa kanan rintalihaa, ja se on erinomainen vaihtoehto päivittäiseen tasapainoiseen ruokavalioon. 100 grammaa New Whitesia sisältää 11,6 grammaa proteiinia, 55 kaloria, eikä lainkaan rasvaa.

New Whitesista on moneen

New Whitesin rakenne muistuttaa hieman lihaa. Se imee makuja, joten siitä voi valmistaa herkullisia aterioita. New Whites on valmista syötäväksi, ja sitä voi käyttää siivuina leivällä, kuutioina salaatissa, pastan tai nuudelien seassa sekä leivoinnaisissa ja keitoissa. Siitä voi kokata vaikka curry-ruoan. New Whitesia voi käyttää korvaamaan juuston tai tarjoilla terveellisenä jälkiruokana hedelmien kanssa. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Painon pudotus

Asiantuntijat suosittelevat painonpudottajia ensisijaisesti keskittymään tasapainoiseen ruokavalioon. Jotta tuloksia saavutetaan, tulisi runsaasti rasvaa ja sokeria sekä säilöntäaineita, keinotekoisia makuaineita ja arominvahventeita sisältäviä ruoka-aineita välttää. Makua pidetään usein tärkeimpänä tekijänä ruokaa valittaessa, vaikka olisi syytä keskittyä enemmän ravintosisältöön. Ruoan toivotaan olevan sekä terveellistä että herkullista, ja lisäksi sen pitäisi tuoda kylläinen ja energinen olo. Vaikuttaako mahdottomalta? New Whites mahdollistaa tämän, sillä 100 grammassa ei ole lainkaan rasvaa, hyvin vähän sokeria ja vain 55 kaloria. Se ei sisällä myöskään laktoosia, gluteenia tai geenimuunneltuja ainesosia. Se on helposti sulavaa, koska se ei sisällä synteettisiä kemikaaleja. Missä ruoassa sitä käytätkin, se tuo täyden ja energisen olon.

Diabetes ja allergiat

New Whites on diabeetikoille turvallista ravintoa, koska se ei sisällä lisättyä sokeria. Se on täysin luonnollista, ja myös laktoosi-intoleranssista ja keliakiasta kärsivät voivat nauttia siitä huoletta. Itse asiassa New Whites sopii hyvin moniin erilaisiin ruokavalioihin (ks. yllä Miksi New Whites on sinulle hyväksi?) Suomen väestöstä 17 % kärsii laktoosi-intoleranssista. Täysin laktoositon New Whites sopii heille erinomaisesti. Myös useimmat allergioista kärsivät voivat vapaasti syödä New Whitesia sillä se on täysin luonnollinen ruoka-aine, eikä sisällä gluteenia, arominvahventeita, geenimuunneltuja organismeja tai säilöntäaineita.

Imettävät äidit

Imettävien äitien tulisi noudattaa tasapainoista, monipuolista ruokavaliota. Jokainen äiti haluaa lapsensa voivan hyvin, ja ruokavalio vaikuttaa suoraan vauvojen hyvinvointiin. Äidinmaito on ravitsevinta ruokaa lapselle, sillä se sisältää vitamiineja, ravinteita, mineraaleja ja biologisesti aktiivisia aineita, jotka ovat tärkeitä terveelliselle kasvulle. Imettävien äitien tulisi terveellistä ruokavaliota noudattaessaan suosia luonnollisia tuotteita, jotka ovat GMO-vapaita, eivätkä sisällä keinotekoisia väri- ja makuaineita. New Whites on hyvä lisä imettävän äidin ruokavalioon, koska se on tehty luonnollisista aineista. Imettävä äiti tarvitse maidontuotantoon proteiineja ja niitä pitäisi syödä ainakin 120–130 grammaa päivässä. New Whites sisältää 94 % kananmunanvalkuaista, mikä helpottaa täyttämään proteiinintarvetta. Lisäksi New Whitesin proteiini on nopeasti imeytyvää, luonnollista, eikä sisällä haitallisia ainesosia, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan imettäville äideille.