Produkter new whites


NEW WHITES

Vad är New Whites gjort av?

New Whites innehåller 94 % kokta äggvitor, en nypa salt samt lite vatten.  

Vad är det som gör New Whites så bra?

New Whites är både proteinrikt och näringsrikt. New Whites innehåller inga artificiella tillsatser, varken konserveringsmedel, färg- eller smakämnen. Produkten är dessutom helt fri från kemikalier, gluten, laktos samt GMO. New Whites unika struktur påminner till konsistensen om kycklingbröst och utgör ett utmärkt alternativ till en balanserad kost. 100 gram New Whites innehåller 11,6 gram protein, 55 kalorier och inget fett överhuvudtaget!

New Whites passer till allt! (New Whitesista on moneen translated to swedish)

New Whites konsistens påminner lite om kött. Produkten absorberar lätt kryddor och smaker vilket gör att det är mycket enkelt att tillreda utsökta måltider med New Whites. Produkten är färdig att äta som sådan och kan användas som pålägg på smörgås, som tillägg till sallader, pasta eller nudlar samt i bakverk eller soppor. Produkten gör sig utmärkt i t.ex. en curry-måltid. New Whites kan användas för att ersätta ost eller serveras som en hälsosam och god efterrätt tillsammans med frukter eller bär. Möjligheterna är oändliga!

Viktnedgång (Painon pudotus translated to swedish)

Experter rekommenderar att personer som vill gå ner i vikt först och främst skall fokusera på att äta en välbalanserad och hälsosam diet. För att uppnå önskade resultat måste en person som vill gå ner i vikt minska på sin konsumtion av livsmedel som innehåller mycket fett och socker, konserveringsmedel samt artificiella aromer och smakämnen.
När människor väljer sin mat tenderar de att fokusera främst på produkternas smak trots att beslutet borde grundas på näringsinnehållet i maten. Mat skall såklart vara både hälsosam och god samtidigt som måltiden skall ge energi och mättnadskänsla. Alla dessa krav kan tyckas svåra eller till och med omöjliga att kombinera men New Whites uppfyller faktiskt dem alla! I 100 gram av New Whites finns inget fett, väldigt lite socker och endast 55 kalorier. Produkten är dessutom helt fri från laktos, gluten, genmanipulerade ingredienser och kemikalier vilket gör den lättsmält för din kropp. Oavsett i vilken maträtt produkten används kommer den att göra dig mätt och fylla dej av energi!

Diabetes och allergier (Diabetes ja allergiat translated to swedish)

New Whites är tryggt att äta för diabetiker eftersom produkten inte innehåller något tillsatt socker. New Whites är 100 % naturlig produkt och såväl laktosintoleranta personer samt personer som lider av celiaki kan äta New Whites utan att behöva oroa sig. I själva verket passar New Whites utmärkt till många olika dieter. (ks. yllä Miksi New Whites on sinulle hyväksi?) should this sentence be translated? If so it would translate to Varför är New Whites bra för just dig? I Finland lider en så stor del som 17% av befolkning av laktosintolerans. New Whites är 100% laktosfritt och passar därför utmärkt åt dessa personer! Även de allra flesta allergiker kan äta New Whites utan att behöva oroa sig för att få någon form av allergiska reaktioner eftersom New Whites som redan nämnt varken innehåller gluten, tillsatta smakämnen, genmanipulerade organismer eller konserveringsmedel.

Ammande mödrar (Imettävät äidit translated to swedish)

Kvinnor som ammar sina barn bör äta en balanserad, hälsosam och mångsidig kost. Varje mamma vill att hennes barn skall må bra och en ammande kvinnas diet står i direkt relation till också babyns välmående. Bröstmjölk är den mest näringsrika födan för babyn eftersom mjölken innehåller vitaminer, näring, mineraler och biologiskt aktiva ämnen som alla bidrar till barnets välmående och tillväxt. För att upprätthålla en hälsosam kost bör ammande mödrar prioritera naturliga produkter som är fria från GMO och varken innehåller artificiella färg- och smakmedel. New Whites är ett utmärkt komplement till en ammande kvinnas kost eftersom det är framställt av endast naturliga ingredienser. För att producera mjölk behöver en kvinna äta minst 120-130 gram protein per dag. New Whites består av 94% äggvita och genom att inkludera New Whites i sin kost kan en ammande kvinna lätt uppfylla detta proteinbehov. Proteinerna i New Whites absorberas lätt av kroppen, de är naturliga och innehåller inga skadliga ämnen vilket gör dem till ett utmärkt val för ammande kvinnor.